facebook_pixel

Om os

Læs, kreere og leg med Legeværk

Med en legepakke fra Legeværk, får din familie muligheden for at I kan fordybe jer sammen, og kreere jeres eget legetøj.

Pakkerne er tilpasset børn i alderen 4-9 år.

Alle legene i Legeværks pakker er nøje udvalgt og testet af vores testfamilier og eksperter. Dette sker for at sikre den høje kvalitet. Legepakken er højaktuel da den er inspireret af årstiden.

Legepakkerne indeholder tre forskellige lege, der alle har sin egen historie tilknyttet. I legeposerne ligger præcis de materialer, som I skal bruge til at kreere jeres eget legetøj og herefter lege med.

values_values01Legeværks værdier

values_samvaerSamvær i familien:

Et styrket samvær giver hele familien en større tryghed. Hos Legeværk har vi derfor fokus på, at alle vores produkter og aktiviteter tilgodeser behovet for samvær i børnefamilierne.
values_focusFokus på legen:

Glæden ved at lege er noget, vi alle oplever uanset vores alder. Man bliver aldrig for gammel til at lege, og hos Legeværk mener vi derfor, at alle skal have denne mulighed. Hos Legeværk ønsker vi ikke kun at få børnene til at lege, vi ønsker at inddrage hele familien i kreative fælleslege.
values_motorik_grovSprogligt og motoriskudviklende:

Den motoriske udvikling er vigtig for børns fremtidige udvikling, da den påvirker børns indlæringsevne og deres sproglige evner. Hos Legeværk har vi stor fokus på at udvikle dit barn motoriske og sproglige færdigheder. Derfor er alle vores aktiviteter udviklet i samarbejde med eksperter indenfor børns udvikling.
values_ansvarlighedAnsvarlighed for miljøet:

Legeværk mener, at alle har ret til et hjem uanset, om man er et menneske, et dyr eller en plante. Derfor bruger Legeværk kun FSC-mærket papir. Dette sikrer, at der ikke fældes mere træ, end skoven reproducerer, og dermed kan skovens beboere bliver boende.
Legeværktøjskassen fremstilles af genbrugspap og produceres på Bruunshaab Gl. Papfabrik, hvor produktionen er naturvenlig og miljøbevidst.
values_transparencyGennemsigtighed:
Hos Legeværk er gennemsigtighed vigtigt. Vi ønsker at spille med åbne kort med hensyn til, hvem vi leger med, og hvilke spilleregler vi leger efter. Vi ønsker, at alle børn og forældre skal føle sig trygge med et produkt fra Legeværk.

 

 

Mød Bertram

Bertram er en sød, venlig og nysgerrig bæver, der elsker at tage på eventyr og møde nye legekammerater.

Bertram bor i et lille træhus i udkanten af skoven, og tæt på søen. Han har selv gnavet alle træpindene til huset, og huset er det pæneste hus i hele skoven.

Bertram er meget god til at svømme og han elsker at plaske i vand, bygge dæmninger, samt surfe på søen med sin hale. Nogle gange kan det dog godt blive lidt kedeligt, at lege alene i søen. Han er derfor begyndt at tage på eventyr i skoven.

Hver dag, når Bertram har spist sin morgenmad, tager han derfor ud på nye eventyr. Her møder han en masse nye legekammerater, som laver en masse sjove og spændende ting.

Kunne du tænke dig at lære mere om Bertram eller vil du gerne vide, hvad han laver sammen med hans nye legekammerater, så prøv pakken og tag med Bertram på nye eventyr.

 

 

Legeværktøjskassen

Da vi var børn, var vi stolte over at have vores egen personlige legekuffert fyldt med legetøjsbiler, dukker eller en helt tredje ting. Denne følelse vil vi gerne give dit barn. Med miljørigtigt og naturvenligt genbrugspapir produceres Legeværkstøjskassen på Bruunshaab Gl. papfabrik – hvor håndværket er bevaret, og produktionen foregår præcis som i de gamle dage.

Dit barn får sin egen personlige Legeværktøjskasse med navn og er nu klar til pakkens aktiviteter. Herefter kan dit barn stolt opbevare Legeværktøjskassen på værelset og tage den frem, når den næste aktivitetspakke ankommer.

Køb Legeværktøjskassen, der indeholder alt fra limstifter, børnesaks, tape, lineal og tuscher – alle redskaber, som I har behov for, når I skal være kreative sammen. Køb Legeværktøjskassen

Legeværk anbefales af

Lola Jensen
Familievejleder – kendt fra TV2

“Lige en mandag, hvor man skal passe et barn eller to på grund af sygdom eller andet, kan det være så godt at have lidt kreativt nyt og enkelt i sin krea-kasse i skabet. Og det må netop engang imellem gerne være noget helt nyt. Det må også gerne være godt forberedt og nemt at gå til og med sikkerhed for en god proces sammen med børnene. Og til dette formål rammer aktivitetskassen fra LEGEVÆRK spot on. Der gøres i materialet opmærksom på den nødvendige forberedelse, som faktisk er ganske lille: ”Saks og lim”. Der er en lille historie med, trykt i hæfte på en flot papirkvalitet, som gør den indbydende. Herefter følger en nøje beskrivelse af aktiviteten, og én for én kan poserne med numre tømmes og tages i brug. Således kreerer barnet ret enkelt for eksempel en lille snemand.

Med abonnement på LEGEVÆRK modtager man hver anden måned en pakke med tre kreativiteter og tilhørende fortælling og vejledning, som rammer 5 til 8-årige godt som en aktivitet mellem barn og voksen, der giver større nærvær, end elektronikken kan tilbyde.

Mange vil tænke, at det kan blive til noget af et budget, med abonnement her og der og i alle retninger. Men jeg ved fra mig selv, at en tur i en hobbybutik altid kaster impulskøb af sig til min krea-kasse, som gør den samlede regning ved kassen pænt dyr. Og så er der ikke engang indbygget garanti for, at jeg får glædelig anvendelse i det hele, og det får jeg næsten med sikkerhed, når jeg modtager et godt forberedt og grundigt materiale fra LEGEVÆRK.

Tillykke til kreative tænkere og tak, fordi I hjælper os andre med inspiration i hverdagen.
Bedste hilsner fra Lola”

 
Malene
Pædagog med speciale i børns udvikling via leg

”Leg er utrolig vigtig for et barns udvikling. Det er herigennem, at barnet lærer de sociale spilleregler, udvikler deres sprog samt styrker deres kognitive kompetencer.

For virkelig at kunne fordybe sig i leg, kræver det, at rammerne er optimale. Legeværk har formået at skabe de ideelle rammer for leg. Med barnets nærvær med voksne skabes en tryg atmosfære.

Gennem historien bliver man lukket ind i et univers, hvor kun fantasien sætter grænser, for bagefter at kunne sætte sig ned med lækre materialer til at udforme og inspirere til videre leg.

Legeværk giver børn og voksne et rum med plads til nærvær, kreativitet og leg.”

Ilsemarie Blach Bærentzen
Cand. pæd. psyk.

”Aktivitetspakken giver mulighed for både hygge, samarbejde og samvær mellem børn og forældre, men også mellem bedsteforældre og børnebørn.

Legeværks aktivitetspakke, med et Halloween tema, lavede jeg med mine børnebørn. Jeg blev positivt overrasket over den glæde, mine to børnebørn udviste over at skulle lave noget sammen. Lidt tankevækkende og utrolig positivt, at evnen til at frembringe glæde af så ”simple” materialer og processer, kan forekomme så let.

Historierne er en god måde at skabe en begyndende dialog, som kan tages med videre over i legen. Herudover fungerer det fint til begynderlæsning – mit barnebarn begyndte selv at læse den første historie og fik os alle med i et fælles univers.

Samleguidens instruktioner fungerer godt med tegninger og tekst. Det gør det let for børnene at være med og lægger netop op til samtale om samarbejde – Hvor skal stregen slås, hvordan klipper vi, skal det ene papir ligge foran eller bagved mm. Det er med til at skabe et fællesskab med fordybelse. Rigtig hyggeligt.

Vi blev alle meget optaget af opgaven, og sammen skabte vi vores eget spøgelse, der skulle hjem og hænge på børneværelset. Hver aktivitet var fyldt med nærvær, fællesskab og muligheden for øvelse gør mester. Det er simpelt, det er enkelt, og det er let at gå til for hele familien. Tak for det!”

Vores legekammerater

Vi elsker at lege – og vi håber, I vil lege med

Til at hjælpe os, har vi en masse skønne legekammerater som kan ses herunder.

papfabrik      kidvertising_logomichael