facebook_pixel

FAQ

Herunder finder du de mest oftest stillede spørgsmål

 

 • 1 Hvad er Legeværk?
 • Legeværk udvikler og sammensætter aktivitetspakker til børnefamilier med børn i alderen 4+.
  Aktivitetspakkerne samler familien i et kreativt fællesunivers. Et univers, som har fokus på at skabe samvær samt at udvikle børns sproglige og finmotoriske evner gennem kreativ leg.

 • 2 Hvad indeholder Legeværks pakke?
 • Pakkerne indeholder et storytellingshæfte og tre forskellige kreative aktiviteter. Til hver aktivitet er der en historie. Historie nr. 1 hører sammen med aktivitet nr. 1. I historien optræder Bæveren Bertram, der elsker at tage ud på eventyr. Når historierne læses, opbygges der et fælles udgangspunkt for skabelsen af den kommende aktivitet.

  I aktivitetsposerne ligger der materialer og guides, som du og resten af familien skal samle og herefter lege med. Aktivitetsposernes indhold er forsøgt opdelt efter aktivitetsniveauerne; en stille leg, en aktiv leg og en leg midt i mellem.

  Dette gør, at pakken passer til netop din families situation og behov.

 • 3 Er produktet miljøbevidst?
 • Legeværk mener, at alle har ret til et hjem, uanset om man er menneske, dyr eller plante.

  Legeværk bruger derfor kun FSC-mærket papir til produktion af storytellingshæfterne. Dette sikrer, at der ikke fældes mere træ, end skoven kan reproducere. Derudover fremstilles Legeværktøjskassen af genbrugspap og produceres på Bruunshaab Gl. Papfabrik, hvor produktion er både naturvenlig og miljøbevidst.

  Legeværk arbejder løbende på at sikre, at produktionen både internt og hos leverandørerne foregår i ordnede forhold, hvor miljøet og det enkelte menneske er i fokus.

 • 4 Hvilken aldersgruppe og køn passer pakkerne til?
 • Legeværks pakker henvender sig til familier med børn i alderen 4+. Vores erfaringer viser dog, at børn mellem 3 år og 10 år, finder det sjovt at lege med en pakke fra Legeværk.
  Det er vigtigt for Legeværk, at pakkerne fremstilles kønsneutralt. Vi mener, at alle piger og drenge i aldersgruppen skal have mulighed for at lege med vores pakker.

 • 5 Kvalitet
 • Legeværks produkter bliver altid testet af fagfolk og børnefamilier, inden de sendes på markedet. Herved sikrer vi, at produkterne hele tiden har en høj kvalitet, og at sværhedsgraden i produkterne er tilpasset aldersgruppen.

  Kunne du tænke dig at blive testfamilie, kan du skrive til kontakt@legevaerk.dk

 • 6 Pris og levering
 • Legeværk afsender altid deres abonnementspakker den første onsdag i månederne februar, april, juni, august, oktober og december. Såfremt der bestilles et abonnement efter denne dato, leveres den første pakke indenfor 2-3 hverdage. Dette gælder frem til den 10. i månederne januar, marts, maj, juli, september og november. Herefter afsendes abonnementspakken den førte onsdag i den efterfølgende måned.

  Eksempel: Bestilles der en abonnementspakke mellem d. 10. marts og den første onsdag i april, afsendes bestillingen d. første onsdag i april.

  Såfremt der bestilles produkter, som ikke er omfattet af en abonnements aftale, leveres disse indenfor 2-3 hverdage.

  Leveringen er inkluderet i prisen og sker til en pakkeshop nær dig. Ønsker du en levering med omdeling, kan dette tilkøbes ved bestillingen.

 • 7 Hvordan ændrer jeg mit abonnement?
 • Du har løbende mulighed for at ændre dit abonnement, under “Min konto” på legeværk.dk. her har du også mulighed for at opsige dit abonnement. Opsigelsen af dit abonnement hos Legeværk skal være foretaget senest 14 dage før din næste levering. Modtager vi din opsigelse senere, vil opsigelsen først være gyldig efter næste levering.

   

 • 8 Hvad nu hvis jeg fortryder mit køb?
 • Du har ret til at fortryde dit køb af abonnement i 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra det tidspunkt, hvor du tegner dit abonnement eller køber din vare. Hvis fristen udløber på en helligdag, en lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, kan du vente til den følgende hverdag. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

  Du kan kun bruge din fortrydelsesret, hvis du endnu ikke har taget dit abonnement eller varer i brug. I praksis betyder det, at du ikke er påbegyndt læsning af et ”leg med værket-hæfte” eller har åbnet poserne med de tilhørende materialer.

  Hvis du vil gøre brug af din fortrydelsesret, skal du – inden du tager abonnementet eller varer i brug og inden udløbet af 14-dagesfristen – i en utvetydig skriftlig erklæring meddele dette til Legeværk ApS.

  Legeværk refunderer alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse, og varen er returneret til ovenstående adresse. OBS! Du hæfter selv for fragtomkostningerne.

 • 9 #legeværk
 • Legeværk forbeholder sig retten til at bruge alle immaterielle rettigheder, som er lagt ud på Legeværk.dk samt Facebook og Instagram. Ved brug af hashtaggene, #Legeværk eller #Legevaerk, uploading af billeder og deling af andet info på Legeværk.dk samt vores sociale medier, giver du tilladelse til at Legeværk må gøre brug af disse.